Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

Athlenda Basketball Network

Athlenda Click Here


Η διακοπή των πρvταθλημάτων και των προπονήσεων λόγο covid-19, έδωσε σε πολλούς τον χρόνο να ανοίξουν λογαριασμό στο Athlenda.  Εντελώς δωρεάν δίνει την δυνατότητα σε ομάδες, αθλητές και προπονητές να "συνδεθούν" με  αθλητές και προπονητές από όλο τον κόσμο αλλά και να χτίσουν το προφίλ τους με βίντεο και εικόνες.

Είναι ένας ψηφιακός κόσμος μπάσκετ γεμάτος ευκαιρίες 
· 50.000+ χρήστες
· 10.000 μέσος όρος αναζητήσεις / μήνα
· 200.000 νέες συνδέσεις / έτος

Οι αθλητές μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα εργαλείο ανάλυσης βίντεο και να δημιουργήσουν σκηνές βίντεο με ετικέτες και ευρετήρια, βίντεο με ετικέτες,
που παρέχουν στοιχεία για τις αθλητικές τους δεξιότητες. 
Τόσο τα βίντεο όσο και τα αθλητικά χαρακτηριστικά γίνονται αναζητήσιμα για το δίκτυο και για αναζήτηση αθλητικών προφίλ που θα ικανοποιούν τα ακριβή τους ενδιαφέροντα. 
Το Athlenda παρέχει έδαφος για κάθε αθλητική εμπειρία να ξεχωρίζει.

Click για εγγραφή ΔΩΡΕΑΝ

Το Athlenda Basketball Network  μας προσφέρει το έδαφος και τα εργαλεία για ερασιτέχνες και επαγγελματίες (ομάδες, προπονητές, αθλητές, πράκτορες, πανεπιστήμια και κατασκηνώσεις) όπως εσείς να δημιουργήσετε ένα ανταγωνιστικό προφίλ μπάσκετ. 
Με τη χρήση μιας ειδικής μηχανής αναζήτησης, φίλτρων, ανοιγμάτων θέσεων εργασίας, άμεσων μηνυμάτων κ.λπ. κάθε μέλος μπαίνει στο προσκήνιο , αναπτύσσει συνδέσεις  και αυξάνει τις  ευκαιρίες να ξεχωρίζει στον αθλητικό κόσμο.
Δημιουργούμε έναν ψηφιακό κόσμο γεμάτο ευκαιρίες. 
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΔΩΡΕΑΝ:  ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ









 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου